MY DYING BRIDE - nové EP a krátké turné


Doom metalovým veteránům MY DYING BRIDE vychází 13. května mini album „The Manuscript“. Na EP jsou čtyři nové skladby o celkové délce přes 27 minut. Nahrávání proběhlo ve Futureworks Studios v Manchesteru pod dohledem dlouholetého producenta jménem Mags. Novinku vydávají Peaceville Records ve formátu CD, a také jako černý vinyl (180g).

„The Manuscript“ obsahuje čtyři monstrózní kompozice briliantně vytvořeného metalu, jak to umí jedině My Dying Bride, s pásy zkázou zatížené melancholie, harmonické krásy a hřmějícího death metalu, vše zkombinované v jejich typickém zvuku. Čtyři příběhy o tragédii, ztrátě a hořké pomstě posluchače zdraví útokem na emoce, zanechávajíc duši ponurou a ochablou. Je zde i krása, ale nese v sobě temné ostří", zní tisková zpráva k EP.

Tracklist:

1. The Manuscript
2. Var Gud Over Er
3. A Pale Shroud Of Longing
4. Only Tears To Replace Her With

MY DYING BRIDE vyráží na krátké jihoamerické turné, 10. dubna se objeví v Rio de Janeiro, 12. dubna v Buenos Aires a 14. dubna v Santiago de Chile na THE METAL FEST 2013 ve společnosti hvězd CARCASS, VOIVOD, DEVIN TOWNSEND PROJECT, BRUTAL TRUTH, NILE. Další informace o festivalu na www.themetalfest.cl.

www.mydyingbride.net

www.facebook.com

8.4.2013 (sicmaggot.blog.cz + www.mydying)



Article | MY DYING BRIDE - nové EP a krátké turné • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me