ZAKÁZANÝ OVOCE a EXOTS vyrazí na společné turné


Agentura Alfedus Music spolu se společností Buxton, výrobcem kvalitních sluchátek a hlavním partnerem akce, přináší ojedinělé turné punkrockové kapely ZAKÁZANÝ OVOCE a poprockových EXOTS. Buxton Tour 2013 se kromě hudebního zážitku postará také o překvapení, soutěže a nadělí libové Buxton dárky. Mediálním partnerem tour je rádio Hey!

Jedinečná čtyřkoncertní stylová štace se pojede v březnu a dubnu, kapely se postarají o skvělou atmosféru a energickou show. V hudebních vodách stále stoupající parta zakázynÝovoce vás vnese do světa melodického punk rocku playlistem z poslední desky Život se tě neptá. Samozřejmě zahraje i staré známé pecky z alb předchozích. Na Buxton šňůře je doprovodí mladá nadějná poprocková krev Exots z Jablonce nad Nisou. Kapela má za sebou několik set koncertů se známými kapelami a snaží se stále pronikat do srdcí fanoušků. Zahrají mix ze svého plnohodnotného CD Originální už tady byli a dvou EP.

Během tour se na koncertech bude soutěžit o hodnotné dárky ve formě sluchátek, pecek a dalších dárků od společnosti Buxton. Na každém ze čtyř koncertů proběhne slosování vstupenek a hlavní výhrou budou sluchátka  Buxton BHP 2000 Spunk.

Tištěné vstupenky si můžete pořídit na  www.eshop.alfedusmusic.cz/vstupenky-buxton-tour nebo formou eTicket (iPhone, Android) na  www.akcenaprani.cz/detail/190-buxton-tour-2013.

Program Buxton Tour 2013:
8. 3. – Liberec, Vlak
9. 3. – Litoměřice, Baronka
19. 4. – Plzeň, Pod Lampou
20. 4. – Staré Město pod Sněžníkem, Kulturní dům


12.2.2013 (Alfedus Music)



Article | ZAKÁZANÝ OVOCE a EXOTS vyrazí na společné turné • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me