Další potvrzené kapely pro festival Brutal Assault


FEAR FACTORY právě ukončili evropské turné na podporu alba „The Industrialist“, v jehož rámci se nedávno představili také v Praze, kde byla definitivně potvrzena jejich účast na BA 2013.
Návrat FEAR FACTORY do josefovské pevnosti se ponese ve velmi speciálním duchu, neboť Dino Cazares a spol. plánují kompletní přehrání svého přelomového alba „Demanufacture“, které v době svého vydání (1995) vyvolalo změny pořádků na tehdejší metalové scéně a navěky definovalo sub-žánr zvaný „cyber metal“. 

Druhým dnešním přírůstkem jsou švédští post-metaloví pionýři CULT OF LUNA. Výjimeční hudební vizionáři rozeznějí josefovské hradby svými hypnotizujícími opusy, mezi nimiž nebudou chybět ani nové skladby z připravovaného alba „Vertikal“, které vyjde v lednu příštího roku. Jejich koncert na BA bude pro příští rok jediným exkluzivním vystoupením pro Česko i Slovensko.

Třetím potvrzeným tělesem se stává japonská čtveřice COFFINS, která ve své zemi platí za předního představitele tamější doom/death metalové scény. Jako ukázka může posloužit aktuální EP „March of Despair“. 


18.12.2012 (Brutal Assault)



Article | Další potvrzené kapely pro festival Brutal Assault • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me