ASMODEUS - Řetěz kritických událostí (2006)


Nejnovější CD Asmodeusu je pro mě zatím to nejlepší album, jaké kdy hoši natočili. Vynikající zvuk, samozřejmě kvalitní texty i obal. Vynikající dílo. Můžete klidně zapomenout na věčně omílané hlášky typu, že debut byl nejlepší. Debut byl překonán touto deskou, minulé CD bylo taky kvalitní, nicméně toto poslední, má přeci jen lepší zvuk, a zabíjí víc. Kdo tohle CD ještě nemá, dělá velkou chybu.
Zabijácké, thrashové riffy se zarývají hluboko pod kůži a jen stěží budete hledat CD, která by se tomuto mohla rovnat. Asmodeus nejsou žádní nováčci, ale ostřílení válečníci, kteří zkrátka ví jak na to.
Album určitě není určeno na jeden poslech. Čím častěji si ho budete pouštět, tím líp, proniknete do něj a bude se Vám líbit čím dál víc. Tohle album uspokojí i velmi náročného posluchače, na to můžete vzít jed! Miloš Bešta se nebojí použít v písních řev, který střídá čistým zpěvem, čímž se stává jedinečným vypravěčem textů, které opět napsal Jan Petričko.
Vynikající dílo! Ostudou však zůstává fakt, že i přes nesporné kvality skupiny i materiálu, si album opět museli hoši vydat sami. A tak skupina, která by si zasloužila daleko větší pozornost, stojí stále ve stínu skupin jako Arakain, Debustrol, Törr atd. A tak se ptám – prolomí následující deskou už konečně pomyslné ledy? 4.6.2010 (Panda [10/10])



Article | ASMODEUS - Řetěz kritických událostí (2006) • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me