Ostravský Barrák přivítá hardcore smečky v čele s TERROR a FIRST BLOOD!


Všichni fanoušci pořádného hardcore by si měli v diáři zaškrtnout datum pondělí 20.8. 2012. Na tento den se totiž do Ostravy chystají Američani TERROR, doprovázeni kapelami BRUTALITY WILL PREVAILNAYSAYER. Ostravskou zastávku jejich turné, navíc okoření ještě další skvělá HC kapela z USA – FIRST BLOOD.

TERROR patří v současné době k tomu nejlepšímu co hardcore scéna nabízí. Na svém kontě mají několik regulérních alb a pěknou řádku turné po celém světě. Ne nadarmo, jsou jejich koncerty pověstné svou živelností, energií vrhanou kapelou z pódia a neustálým vyzýváním ke stagedivingu, kterého se určitě dočkáme i v Ostravě.
Zcela výjimečným pak tento koncert dělá účast neméně kvalitní kapely FIRST BLOOD, kterou už není nutné českému publiku dlouze představovat. Na svém kontě mají 2 vydané alba a také slušný poet koncertů i v ČR. Mimo jiné na festivalu Brutal assault a na loňském Rebellion tour v Praze, kde vystoupili po boku Madball, H2O a Deez nuts. Zpěvák Carl Schwartz je navíc bývalým členem Terror, takže přidání First blood ke koncertu Terror se více než nabízelo.
Toto skvělé duo doplní dále BRUTALITY WILL PREVAIL z Anglie, kteří nejsou v ČR také velkou neznámou, ale naopak si u nás už několik fanoušků našli a NAYSAYER z USA, které jsme měli možnost vidět na posledním koncertě Agnostic front v Liberci.
Zástupcem české scény, pak budou v tento večer SKYWALKER z Liberce.

Vstupenky je možné už teď pořídit v síti Ticketpro za 395,- Kč, za 350,- přímo v klubu a v hudebninách pod klubem. Na místě bude vstupné stát 400,- Kč! Začátek celé akce je plánovaný na 19:00

24.6.2012 (www.barrak.cz)



Article | Ostravský Barrák přivítá hardcore smečky v čele s TERROR a FIRST BLOOD! • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me