OEF 2012: Mexičtí DISGORGE zrušili turné, nahrazují je grindeři LENG TCH´E!


Agentura, která zajištovala evropské turné DISGORGE celé jejich turné zrušila, velice nás mrzí, že DISGORGE na OEF nezahrají, jako náhradu nasazujeme belgickou razorgrind mlátičku LENG TCH´E.

E-mail od DISGORGE : "Chtěli bychom se vám všem, kteří po léta podporujete naši blicí legii, velmi omluvit za tohle storno! OEF 2012 nám nevyjde, protože je to absolutně mimo naši kontrolu! Naše agentura nám napsala před několika dny a oznámila nám špatnou zprávu, že bylo mnoho evropských letních festivalů, mnoho klubů a zařízení zavřeno. Proto jsme dostali storna akcí v UK, Polsku a Francii! Není to organizační pochybení ze strany OEF! Věříme, že brzy budeme moci potvrdit naše vystoupení tam u vás...Cheers." DISGORGE

LENG TCH´E - Tak se jim zalíbilo na jejich posledním evropském turné po boku hbitě pražce prohánějících technických death metalistů ORIGIN a PSYCROPTIC, že se objeví i na pódiu na OBSCENE EXTREME 2012. A to díky svému divokému propletenci grindcore, technického death metalu, hardcore a dokonce stoner rockových tónů. Belgická drtící monstra LENG TCH´E jsou téměř úplně novou kapelou od vydání monstrózního alba ´HYPOMANIAC´ v roce 2010 a skutečně novou od posledního vystoupení na OBSCENE EXTREME 2005.

Připravte se, že budete roztrháni na cáry nejnovější ničivou evolucí v jejich tak charakteristickém ´razorgrindu´!

25.4.2012 (obsceneextreme.cz)



Article | OEF 2012: Mexičtí DISGORGE zrušili turné, nahrazují je grindeři LENG TCH´E! • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me