ACCEPT odhalují první song ze svého nového alba - Stalingrad!


ACCEPT dosahují toho, co jen pár lidí předvídalo. S deskou "Blood Of The Nations" se po dlouhé době mlčení vrátili naplno do heavy-metalového pantheonu, s úspěchem, který asi ani nemohl být už větší. Nyní, na začátku roku 2012 se naplňuje další předzvěst - nové album, jehož název a tracklist byl oznámen již před několika týdny. Dnes vypouštějí ACCEPT do světa k poslechu první song z této nové desky s názvem "Stalingrad". Poslechněte si ho a nalaďte se na jejich vlnu.

O tom, že to bude opět hudební pecka svědčí i odborná média, která nešetří chválou. Rock Hard: "Blood Of The Nations bylo metalovým albem roku 2010. Stalingrad je jeho úctyhodným nástupcem". Heavy: "Stalingradem ukazují tito veteráni mladým, jak se dělá klasika". RCN: "Stalingrad je určitě kandidátem na titul "Metalové album roku 2012".
Čeští fanoušci pozor! Už 21. 4. přijedou ACCEPT v rámci svého světového tour také do ČR - do ZLÍNA, sportovní haly Euronics, kde svou novinku představí live! Speciálními hosty koncertu jsou české metalové kapely CITRON a POWER 5!

29.2.2012 (mastersofrock.cz)



Article | ACCEPT odhalují první song ze svého nového alba - Stalingrad! • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me