Brutal death na OEF - VOMITORY a BLOODSOAKED!



VOMITORY

Ve Švédsku nemají jen kytary se zvukem jak cirkulárka a d-beatové bicí. V roce 1989 se totiž zrodilo zlo, které se o dvě desetiletí později chystá zakořenit na OBSCENE EXTREME 2012, kde VOMITORY ve velkém stylu rozjedou svůj drtící deathmetal.

Od vydání alba “RAPED IN THEIR OWN BLOOD” v roce 1996, které kombinovalo závan hřbitovní hrůzy à la REPULSION se zvláštním druhem švédského nekroticismu, ne nepodobnému DISMEMBER a NIHILIST, nikdy nesešli ze své cesty. Zatímco jiné oldschoolové kapely zestárly a ztloustly, VOMITORY se odmítli držet zpátky a ani jejich labelu METAL BLADE (od roku 2011), se nepovedlo zkrotit tahle deathmetalová monstra načež album “TERRORIZE BRUTALIZE SODOMIZE” z roku 2007 bylo v Německu zakázáno kvůli svému kontroverznímu obalu a obsahu.
Se svým novým albem “OPUS MORTIS VIII” se tihle švédští mistři brutality chystají na OBSCENE EXTREME ukázat, jak to vypadá, když se celý život jde po “left hand path.”

BLOODSOAKED

Připravte se na ostrý atak čistého oldschoolového deathmetalu v podobě one-man smrtící zbraně, který si říká BLOODSOAKED.

BLOODSOAKED se soustředí čistě na oldschool, žádné kudrlinky, přímo na věc, lebky drtící deathmetal v nejsyrovější, prapůvodní podobě! Nejsou tam žádné předěly typu “mlať do toho, co to dá a když už nemůžeš, tak toho nech”, žádné prasečí kvílení, žádné zběsilé akordy; jednoduše klasický deathmetal, nic víc, nic míň. Vydáním již 3 alb u COMATOSE MUSIC a hraním na fesťácích po celém světě si BLOODSOAKED upevnil své místo na undergroundové scéně jako jeden z nejlepších představitelů deathmetalu.
OBSCENE EXTREME FEST fans, kteří mají rádi oldschool deathové kapely typu OBITUARY, DEICIDE A MALEVOLENT CREATION se o tom přesvědčí v červenci při vystoupení BLOODSOAKED na OEF!!!

15.12.2011 (obsceneextreme.cz)



Article | Brutal death na OEF - VOMITORY a BLOODSOAKED! • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me