BOLT THROWER (24.9.2014, Roxy - Praha)




BOLT THROWER podnikli svou podzimní Křížovou výpravu po Evropě (The IVth Crusade), jež měla 24. září 2014 svou zastávku i v Praze.
Netřeba zmiňovat předkapely, neboť až nástupem Bolt Thrower na pódium, započal ten pravý čas války ("This Time It´s War"). Bolt Thrower se opevnili ("Entrenched") na pódiu a za zvuku melodie z filmu „Bitva o Británii“, vykročili vstříc boji za víteztví ("...For Victory").
Vojevůdce Karl Willetts ("Warmaster"), po celou dobu bitvy, dával z pódia pokyny dolů na bojiště plné žoldáků ("Mercenary") a celá kapela do nich sázela zabijácký řetěz ("The Killchain") svých songů, jako dávky z protileteckých děl.
Bitva se rozhořela a všichni přítomní se řídili heslem „Bez kuráže není slávy“ ("No Guts, No Glory") a podle toho také celá válečná vřava vypadala.
Bolt Thrower, vida sveřepého odporu nepřítele, nasadila svou tankovou mašinérii. Na tuhle válečnou bestii nebyla naše zbroj připravena, a proto byla předem odsouzena k záhubě ("Anti-Tank (Dead Armour)").
Bitva byla rozhodnuta a Bolt Thrower se opět stali vítězi této marné bitvy s velikány death metalu.
Když vyhasly dělové salvy ("When Cannons Fade"), přišel čas spočítat ztráty.
Celý klub se po útoku této válečné mašinérie proměnil v hořící prach ("Powder Burns") a přeživší v tichosti odešli ("Silent Demise") do svých domovů.
Bolt Thrower ten večer v Roxy postavili památník všem bezejmenným obětem ("World Eater / Cenotaph"), nám návštěvníkům koncertu, navždy padlým fanouškům ("Forever Fallen") této zběsilé hordy z Britských ostrovů.
Vzpomínka na tuhle válku ("War / Remembrance") bude mě v noci ještě dlouho budit ze snů...

29.10.2014 (Norr)



Article | BOLT THROWER (24.9.2014, Roxy - Praha) • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me