Letošní Brutal Assault odstartuje exkluzivní klubový koncert FEAR FACTORY!


BRUTAL ASSAULT festival stále zbrojí! Již dříve byla potvrzena středeční warm-up party a nyní přichází další lahůdka, která jistě navnadí všechny fanoušky na „ostrý“ čtvrteční start festivalu.
Americká cyber-metalová mašina FEAR FACTORY vystoupí ve středu 11. srpna na exkluzivní klubové show, která se uskuteční v josefovském klubu Bastion! Bude se jednat o unikátní klubovou show s omezenou kapacitou pro 300 lidí, kterým se tak naskytne ojedinělá příležitost mít tuto legendární formaci doslova na dosah ruky. Klub Bastion je součástí historických josefovských hradeb a nalézá se pouze zhruba 200 metrů od vstupu do kempu.
Vstupenky v ceně 199,-Kč bude možno zakoupit od pondělí 17.05.2010 pouze prostřednictvím webu www.shindy.cz. Vstup do klubu Bastion bude umožněn pouze návštěvníkům festivalu, kteří se prokáží náramkem (vrácenkou) či platnou vstupenkou na BA 2010 a předprodejní vstupenkou na klubový koncert Fear Factory. Vzhledem k striktně omezené kapacitě klubu s nákupem vstupenky neotálejte, předpokládáme brzké vyprodání celé kapacity 300 vstupenek.
Cyber-metalová mašina FEAR FACTORY samozřejmě dále zůstává součástí řádného line-upu, jejich sólo vystoupení je pouze malým dárkem pro věrné fanoušky festivalu Brutal Assault. Burton C. Bell, Dino Cazares, Gene Hoglan a Byron Stroud předvedou v ojedinělých prostorách josefovského klubu Bastion elektrizující show, ve které nebudou chybět ani ukázky ze zbrusu nového alba „Mechanize“.
Klubový koncert FEAR FACTORY je mimo oficiální středeční „warm-up party“, která se uskuteční přímo v areálu festivalu, a o níž vás budeme v následujících dnech také podrobně informovat. 16.5.2010 (facebook)



Article | Letošní Brutal Assault odstartuje exkluzivní klubový koncert FEAR FACTORY! • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me