Rock’n’roll a blues na jednom pódiu. SEVENTH PASSION a THE WILD ROOTS ohlašují zimní turné


Rock’n’rollová úderka THE WILD ROOTS z Lázní Kynžvart a plzeňští SEVENTH PASSION odstartovali v pátek 6. prosince 2019 v Českých Budějovicích společné zimní turné po českých a německých klubech. Během prosince vystoupí Karlových Varech, Regensburgu, Kladně, Mariánských Lázních, Aši, Klatovech a Plzni.

 

 

Blues-rockové trio The Wild Roots vystoupilo během posledních let na předních českých festivalech - Mighty Sounds, Rock for People či Metronome. Trojice pojí prvky grunge, blues, rock’n’rollu i hardrocku, dechberoucí, tvrdé kytarové melodie, inspirované divokou přírodou krutého severu, drsný kytarový zvuk, jednoduše zpracované basové linky, klasické složení bicích a tři výrazné vokály.

 

 

Progresivní bluesová trojka Seventh Passion z Plzně má za sebou hned několik kariérních úspěchů. Vítězové několika hudebních soutěží nechyběli na festivalech jako Mighty Sounds, ostravský Festival v ulicích nebo Metronome festival v Praze. Virtuózní pojetí prvků rock’n’rollu, blues i metalu spojila kapela ve smršť dynamických balad, epických skladeb s příběhem a syrových momentů základů blues.

 

 

7.12.2019 (AM Promotions)



Article | Rock’n’roll a blues na jednom pódiu. SEVENTH PASSION a THE WILD ROOTS ohlašují zimní turné • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me