Dům Kultury Akord ve spolupráci s agenturou ACE Production Vám přináší koncert tří tuzemských rockových uskupení v čele s ikonickou kapelou LIMETALL


Dne 28.12.2019, první sobotu po Vánocích, se večer v ostravském Domě Kultury AKORD ponese v duchu Rock´n´Rollu. Zahrají zde tři tuzemské kapely a postarají se Vám o nezapomenutelný zážitek a o možnost kulturního vzdělání se v čase mezi svátky.

 

Vystupující:

 

LIMETALL (hard rock/heavy metal, Ostrava/Hranice)

 

Tuto formaci dozajista není potřeba dlouze představovat. Založená byla roku 2015 bývalými členy ostravské legendární kapely Citron. Na svém kontě mají tři dlouhohrající desky a jedno EP, přičemž jejich nejnovější počin „Znamení“ vyšel v tomto roce.

 

Bad Joker’s Cream (hard rock/glam, Frýdek-Místek)

 

Uskupení čtyř mladých hudebníků, vyznávajících nablýskaný americký styl 80´let, doplněný moderními prvky novodobého rocku a heavy metalu si zakláda na originální image a divoké pódiové show. Z Akordu Vás svým vystoupením přenese do nablýskaného Sunset Stripu a ulic LA a připomene období, které stálo za vznikem takových ikon, jakými jsou Guns´n´Roses či Mötley Crüe. Na koncertě kromě již tradičního repertoáru zazní nové songy z připravovaného alba „Pink World“.

 

Public Relations (rock-electronica, Ostrava)

 

kombinují hutnou rockovou muziku s elektronikou. Jejich předností jsou originální až futuristické zvuky v aranžích a silné zpěvné melodie... to vše na koncertech doprovázeno živelnou show. Pro fanoušky této úderné skvadry je návštěva Akordu povinností, neboť, jak kapela avizovala, zde dojde ke střídání stráží na postu frontmana. Dlouholetý zpěvák Comar se tímto koncertem rozloučí s dosavadním působením ve skupině a předá pomyslné žezlo svému nástupci, který zde bude zároveň oficiálně představen.

 

Začátek akce je v 19:30 hod. a vstup do sálu bude umožněn o hodinu dříve. Lístky jsou v prodeji na pokladně Domu Kultury AKORD, v ostravských infocentrech nebo také online na SMSticket.

 

5.12.2019 (Ace Production z.s.)



Article | Dům Kultury Akord ve spolupráci s agenturou ACE Production Vám přináší koncert tří tuzemských rockových uskupení v čele s ikonickou kapelou LIMETALL • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me