Pozvánka na Dustborn fest


V Českých Budějovicích se opět urodila akce, kterou stojí za to navštívit. Čtyři různorodé kapely se představí na DUSTBORN FESTU již 10.5. v českobudějovickém klubu mc Fabrika.

 

Line up:


DUSTBORN – symphonic black/death metal
Domácí smečka složená z bývalých muzikantů Desire for Sorrow, Of the Woods a Arthemion, zahraje ve speciálním setu převážně novinky z právě chystaného debutu „Dethroned“. Jejich sympho-death by měl být lákadlem pro všechny fanoušky Septicflesh, Dimmu Borgir a jim podobných kapel.

 

F.O.B. – death/ metalcore

Táborská stálice okupující pódia již od roku 1995. Za tu dobu si kapela vydobyla zasloužené uznání a přední místa v českém undergroundu. Jejich death/ metalcore směs v kombinaci s živelným pódiovým projevem zaručuje skutečnou klubovou smršť.

NĀV – black metal
Do třetice další jihočeská banda. Jindřichohradecká kapela složená z členů Five Seconds to Leave, Daerrwin, Nod Nod a dalších hrající nekompromisní black metal. Pro metalheads vyžívající se v černém kovu ála Mayhem rozhodně povinnost!

 

DEPRESSION ISLAND – deathcore/ HC
Mladá kapela vzniklá koncem roku 2015 z bývalých členů formací Bastards Way, For Sale, Hackdown a Swarm, vás na letošním Dustborn festu jistě přesvědčí o svých kvalitách. V roce 2017 natočili v Českých Budějovicích své první EP. Přijďte kapele zpříjemnit tento symbolický návrat ke svým začátkům a ukažme jim, jak se paří u nás na jihu.

Předprodej vstupenek lze zakoupit v síti sms ticket:
www.smsticket.cz/vstupenky/16889-dustborn-fest


Bližší informace v události:
www.facebook.com/events/401612263997928

 

 

9.5.2019 (Honza a Dustborn)



Article | Pozvánka na Dustborn fest • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me