Slovenskí ETTERNA zahrajú v Moskve po boku BATTLE BEAST


Prešovským progresívnym metalistom ETTERNA sa darí. Absolvovali už množstvo koncertov, koncom minulého roka vydali v americkom vydavateľstve Sliptrick Records svoj debutový album "Chaotic", ktorý sa teší výbornému predaju a čoskoro dosiahnu ďalší míľnik vo svojej kariére.

 

18. mája vystúpia v Moskve ako špeciálni hostia na koncerte megaúspešných Fínov Battle Beast. Ten sa uskutoční v rámci ich celosvetového turné No More Hollywood Endings na propagáciu chystaného rovnomenného albumu (dátum vydania: 22.3.2019).

 

"Keď som sa to dozvedel, tak ma to samého veľmi potešilo. Je to ďalší z tých bodov v kariére, ktoré mi povedali, že to celé dáva zmysel. Kapelu Battle Beast poznám už dlhšie a zahrať si pred nimi v nádhernej Moskve bude pre nás veľká česť." – hovorí spevák Ady.

"Príležitosť, ktorú nám ponúkli sa jednoducho neodmieta, takže sme povedali „áno“. Proti nám zahral fakt, že sa náš gitarista Adam z časových dôvodov na tomto viac ako 4000 km výlete nezúčastní, no plnohodnotne ho zastúpi Peťo Kelbel z košických FROM THE SIX . Na tento trip sa samozrejme všetci tešíme a chystáme z výletu videoreport." – dodáva Feral.

 

25.3.2019 (Thomas Kai/Metalmania-Magazin)



Article | Slovenskí ETTERNA zahrajú v Moskve po boku BATTLE BEAST • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me