TALENT FOR STAGE - nová soutěž pro kapely i sólové interprety


TALENT FOR STAGE je nová vyhledávací hudební soutěž především pro mladé skupiny a interprety, kteří mají dostatek ambicí a chuti prorazit na české hudební scéně. Soutěž vyhlašuje vydavatelství Supraphon a nahrávací studio The Barn.

 

Na vítězné umělce čeká koncert na hlavním pódiu na letošním ročníku prestižního festivalu Votvírák, pobyt v nahrávacím studiu The Barn za účasti zkušeného producenta a natočení singlu, který v digitální podobě vydá a mediálně podpoří vydavatelství Supraphon (léto 2018).

 

Hudební skupiny nebo sólisté se mohou přihlásit do 30. dubna na adrese www.talentforstage.cz tak, že vloží do připraveného formuláře tři své nahrávky plus další údaje (název kapely, sestavu, žánr, krátkou biografii, odkazy na sociální sítě, kontakt, fotografie a seznam skladeb).

 

Jejich písně ohodnotí v prvním kole odborná porota, ve které jsou zpěvák a baskytarista Kuko z kapely Horkýže Slíže, Michal Máka z vydavatelství Supraphon, kreativní producent festivalu Votvírák David Šindelář, hudební producent a muzikant Dan Friml a hudební publicista deníku Právo a serveru Novinky.cz Jaroslav Špulák.

 

V druhém týdnu v květnu budou na stránkách www.talentforstage.cz zveřejněna jména deseti postupujících (porota si vyhrazuje právo počet změnit) a do konce května pak mohou nahrávky hodnotit posluchači a ovlivnit porotu ve výběru vítěze. 

12.4.2018 (supraphon)



Article | TALENT FOR STAGE - nová soutěž pro kapely i sólové interprety • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me