TEZAURA vydává nové EP a společně s ním také nový videoklip


Brněnská melodic metalová TEZAURA po třech letech vydává nové EP "Heartcore". A jak uvádí zpěvačka Lori: „Od vydání našeho posledního alba jsme prodělali jak hudební, tak personální změny a i naše představa o tom, jak by měla Tezaura znít se trochu změnila. Chtěli jsme aby deska byla tvrdší a údernější než "Unleash the Butterflies", ale aby zároveň zůstaly výrazné melodické linky. Myslím, že se nám to povedlo.“
Deska "Heartcore" obsahuje 5 skladeb a byla natáčena a mixována ve studiu Tomáše Raclavského Babylon Studios. O neotřelou grafiku se opět postaral Mário Sanchez Nevado (Aégis), se kterým již Tezaura spolupracovala v minulosti na svém předchozím albu "Unleash the Butterflies". Hned na první poslech se skutečně jedná o novější a tvrdší styl než bylo možné slyšet na předchozím albu a Tezauře tento posun nepochybně sednul.

V souvislosti s vydáním nové desky skupina připravila také videoklip na první singl "In the Clouds", kde se kapela drží svého konceptu videí s neotřelou dějovou linkou a lehce fantaskními prvky. V "In the Clouds" tak nejvíce vyniká veliká plexisklová kostka, kterou kapela vlastnoručně vytvořila a nechala do ní ve videu pomyslně zavřít třináctiletou dívku. Klip zaujme také nezvyklými exteriéry, nápaditými kostýmy a zajímavou kamerou. Nezbývá mu tedy popřát, aby sledovaností dohnal svého předchůdce "Heavenhell", který nedávno překonal hranici magických 650.000 zhlédnutí.

13.12.2016 (Jitka Hrabovská (band manager))



Article | TEZAURA vydává nové EP a společně s ním také nový videoklip • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me