Novinky u MEAN MESSIAH


MEAN MESSIAH dokončují singl a hledají bubeníka:

 "Zdravíme naše příznivce! Se začátkem roku 2016 se dalo do pohybu dění kolem i uvnitř kapely a rádi bychom se tedy s vámi o novinky podělili. Za prvé, po mnoha komplikacích konečně dokončujeme singlovku Let Us Pray, která by se ve formě videoklipu měla objevit během února. Ve fyzické formě by pak, společně s druhou novou skladbou a několika bonusy, měla vyjít na CD ve formátu maxi-singlu, nebo chcete-li, EP. To by mělo alespoň trochu zkrátit čekání na plnohodnotné album, na kterém se také usilovně pracuje. A věřte nám, že se máte opravdu na co těšit!

Druhá zpráva, bohužel, není tak pozitivní. Po dvou a půl letech naše řady na svou žádost opouští bubeník Honza Šebek, který si hodlá dát na nějakou dobu od bubnování přestávku a svůj čas během ní vyplnit jinými aktivitami. Každopádně, než se tak stane, se s námi Honza stále podílí na přípravě singlu a odehraje všechny nasmlouvané koncerty až do doby, než za bicí soupravu usedne jeho nástupce. Honzovy důvody chápeme a zůstáváme i nadále přáteli, takže na vystupování kapely nebude mít stávající situace nejmenší vliv.

Tímto vyhlašujeme časově neomezený konkurz na post bubeníka v MEAN MESSIAH. Hledáme spolehlivého hráče na patřičné úrovni a vysoce profesionálním přístupem. Nabízíme fungování v zavedené kapele, hraní na zajímavých akcích a především komfortní a profesionální zázemí. Bubeníci či bubenice, prosím, kontaktujte nás na e-mailu dan@meanmessiah.com, nebo pomocí zpráv na Facebooku, nebo Bandzone. Těšíme se na vás!

Kontaktní odkazy:

https://www.facebook.com/dan.friml
http://bandzone.cz/meanmessiah

Prosíme také všechny o sdílení, či jiné formy šíření. :) Děkujeme!

Ještě jednou přejeme všem to nejlepší v novém roce a uvidíme se na našich koncertech v klubech a na festivalech." 

 

16.1.2016 (Bandzone)



Article | Novinky u MEAN MESSIAH • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me