A SWEETWATER TRICK představují nového bubeníka a připravují další desku


Po třech letech, několika nahrávkách a 75 koncertech se velešínská crossoverová kapela A SweetWater Trick rozloučila s bubeníkem Jirkou Kejšarem. Na jeho místo nastoupil Vojta Sýkora z Wild Sticks, který si svoji premiéru v barvách ASWT odbude 21. srpna na domácí půdě ve Velešíně.

„Jirka se rozhodl, že nastoupí do naší spřízněné kapely Kyanid a udělá tak ve své kariéře velký krok dopředu. Nám nezbývá nic jiného, než mu poděkovat a popřát hodně štěstí a další zajímavé nabídky v budoucnosti,“ řekl zpěvák a kytarista ASWT Karel Krejčí.

Nelehkou situaci kapela vyřešila takřka okamžitě. Vojta Sýkora byl první volbou. K radosti všech nabídku přijal. „Líbí se mi styl ASWT a celkově způsob, jakým kluci kapelu vedou. Zároveň jsou to tři naprosto pohodoví kluci, proto nebylo co řešit,“ zmínil nový člen ASWT.

Karel Krejčí upozornil, že má Vojta řadu hudebních zkušeností. „Je členem orchestru Jihočeského divadla, konzervatorista a hlavně bubeník showmanů Wild Sticks. Hrál také v kapelách KICK 69 a Monroe. Z výše zmíněného je tedy zřejmé, že je velmi zkušený a věřím, že nás posune o krok dál.“

Kapela momentálně pracuje na novém CD, které naváže na letošní nahrávku What if? „Vojta se okamžitě zapojil i po skladatelské stránce, což je pro další vývoj kapely taktéž zajímavé,“ dodal Karel Krejčí.

A SweetWater Trick sami svůj styl nazývají crossoverem, čímž je řečeno vše. Nelámou si hlavu, zda jsou příliš tvrdí, nebo naopak vyměklí. Balancují mezi jednotlivými žánry s osobitostí sobě vlastní, což z nich dělá jeden z nejzajímavějších úkazů jihočeské rockové scény.

ODKAZY A KONTAKTY:
http://bandzone.cz/asweetwatertrick
manager@bagsmusic.cz

5.8.2015 (In Motion Agency)



Article | A SWEETWATER TRICK představují nového bubeníka a připravují další desku • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me