DARK ANGELS vyrážejí na společné miniturné s kapelou TEZAURA


Čtyři společné koncerty odehrají v nadcházejících týdnech kapely DARK ANGELS a TEZAURA. Společné miniturné odstartuje 3. dubna v domažlickém Death Magnetic, o den později se oba soubory přesunou do českobudějovické Fabriky. Druhá polovina turné naváže o dva týdny později. 17. dubna DARK ANGELS a TEZAURA zahrají v brněnské Melodce a druhý den štaci ukončí v pardubickém Klubu Doli.

„Na minitour se moc těšíme, už jen z toho důvodu, že společnou šňůru spolu pojedeme vůbec poprvé. Myslíme si, že obě kapely představují pro žánrové fanoušky přitažlivou kombinaci,“ říkají muzikanti z DARK ANGELS a dodávají: „Oproti turné z minulého roku jsme upravili playlist, do kterého se vrátily některé starší skladby. Představíme ale i novinku z připravované desky, kterou budeme točit začátkem příštího roku.“

TEZAURA: "V pátek 3. dubna máme tu čest vyjet na společné minitour s báječnými Dark Angels! Čekají nás koncerty v rodném Brně, oblíbených Pardubicích, ale také velká premiéra v Domažlicích a Českých Budějovicích. Na všechny akce se s klukama moc těšíme!"

1.4.2015 (www.bandzone.cz/darkangels)



Article | DARK ANGELS vyrážejí na společné miniturné s kapelou TEZAURA • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me