ABYSS natočí v domažlickém klubu Death Magnetic živák


Speciální dárek pro všechny své nejvěrnější fanoušky chystá kdyňská metalová smečka ABYSS. Na nadcházejícím koncertě, který se uskuteční poslední říjnový den v domažlickém Death Magnetic, hodlá pořídit svůj první oficiální živák!

„Fanoušci se tak mohou těšit na živé verze našich starých fláků z prvního dema, ale také na několik novinek, které se už zabydlely v našem playlistu,“ říká bubeník Petr Faigl.

Na podzim ABYSS představili nového kytaristu Luboše Mareše, který si premiéru odbyl 26. září v Pocinovicích. „S Lubošem jsme chytili nový feeling a moc nám to vyhovuje,“ dodává Petr Faigl.

Nové skladby, které sází na větší agresivitu a přímočarost, mají mezi fanoušky skvělou odezvu, což ABYSS také popohání dál. „Jsme moc rádi, že se nová tvorba líbí. Vytlačili jsme z playlistu některé starší skladby, takže si myslím, že jsou teď naše koncerty ještě údernější,“ míní Petr Faigl.

Letos jsou ABYSS po stránce živého vystupování velmi aktivní. Do konce roku se ještě představí například v Plzni (1. 11. a 22. 11.) či Holýšově (15. 11.).

31.10.2014 (www.inmotionagency.cz)



Article | ABYSS natočí v domažlickém klubu Death Magnetic živák • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me