Rychlejší, tvrdší, odvážnější... to jsou THE AGONY v novém klipu


Ženská heavyrocková parta THE AGONY se opět hlásí o slovo svým novým singlem "Give It To Me" a videoklipem, který ukazuje nový směr a styl této pražské kapely. Režie, kamery a produkce se znovu ujal Allan Šubert, který s The Agony spolupracoval již na předchozím úspěšném videoklipu ‚T.W.S.‘, a fanoušci se mají opravdu na co těšit, nový klip byl natočen pro ně – a hlavně s nimi!

The Agony v roce 2014 rozhodně nezahálely. V březnu poprvé v pozici headlinerek naplnily pražský klub Cross, kdy během svého koncertu přivítaly na pódiu Jackie Chambers z legendárních Girlschool. V létě znovu zahrály v Německu a premiérově se objevily na několika českých festivalech v line-upu s kapelami jako Dymytry nebo zakázanÝovoce; velkou pozornost si získaly svým vystoupením na třetím ročníku hořického The Legends Rock Fest. Po změnách na postu bubenice – odcházející Jarku Červeňákovou vystřídala Martina ‚Kajda‘ Balcarová – nastal čas na nový singl, který zároveň ukazuje, kudy se další tvorba kapely bude ubírat.

V ‚Give It To Me‘ nehledejte žádné složitosti, ostatně, je to song o sexu (nevulgární, ale provokativní; kapela pevně doufá, že nebude ve Spojených státech zakázán) složený z hutných riffů, šlapající rytmické sekce, vokálních harmonií a refrénu, který se vám dostane pod kůži. The Agony tentokrát vyzkoušely styl DIY (Do It Yourself = udělej si sám), celý singl totiž na začátku července nahrály v domácím studiu kytaristy Djamyho Kandoussiho v Novém Bydžově. Ten také celou píseň míchal, masteroval a podílel se i na natáčení videoklipu.

Po lehce undegroundovém ladění ‚T.W.S.‘ se pražské kvarteto díky Allanovi Šubertovi vydalo trochu jiným směrem a rozhodlo se točit nový klip v prostorách diskotékového klubu MAX v Králikách u Nového Bydžova. Tam si přizvalo své nejvěrnější fanoušky, kteří si v klipu zahráli a kapelu zahrnuli přízní – a svými podpisy. Podle kytaristky a zpěvačky Nikoly Kandoussi to byla taková autogramiáda obráceně. „Chtěly jsme jim dát najevo, že je máme tak rády, jako oni nás; strávili s námi celý den a doufáme, že si to nakonec všichni užili stejně jako my. Jsou to prostě Agomaniaci a my jim děkujeme! Velký dík taky Music Clubu MAX za to, že nás u sebe nechali natáčet. Jejich skvělé zázemí a vstřícnost ze strany vedení všechno ulehčila.“

7.10.2014 (www.theagony.cz)



Article | Rychlejší, tvrdší, odvážnější... to jsou THE AGONY v novém klipu • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me