INFECTED RAIN v Exit-u


V neděli 28. září vystoupí moldavští INFECTED RAIN společně s kapelami NEVER LEFT BEHIND a DILIGENCE v Praze v klubu Exit-Us:

"Fenomenální moldavská nu-metalová formace INFECTED RAIN vystoupí poslední neděli v září v Exit-u! Kapela, které vévodí nádherná a divoká zpěvačka Lena, už se letos jednou českému publiku představila na FajtFestu a sklidila ovace. Všem, komu se jejich vystoupení líbilo, i těm, kteří na FajtFestu nebyli a nebo jim koncert téhle kapely unikl, zahrají v našem klubu svůj energický koncertní set.

Supportem budou osvědčení Never Left Behind. Tahle partička skromných kluků ze Štětí to umí pořádně rozbalit, jsou sázkou na jistotu a jejich kvalita je na tuzemské poměry v žánru výjimečná.

No a akci zahájí death metalová smršť jménem Diligence. Až uslyšíte drobnou Dahlien řvát do mikrofonu za doprovodu strojově přesných muzikantů hrajících progresivní postupy, jaké můžete slyšet snad jen na koncertech mathcorových mistrů, uznáte, že si svoji stále větší popularitu rozhodně zaslouží."


21.9.2014 (facebook.cz)



Article | INFECTED RAIN v Exit-u • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me