Speciální show SONATA ARCTICA na Masters Of Rock


Jako druhou potvrzenou kapelu pro festival Masters Of Rock pořadatelé oznámili finskou SONATA ARCTICA:

"Po dlouhých sedmi letech se na místo činu vracejí fenomenální Finové, kteří v historii tohoto festivalu zanechali nesmazatelnou stopu. Pamatujete si moment, kdy to zpěvák Tony společně s vámi nevzdal ani v totálním přívalovém lijáku, kdy vypadl proud z celého pódia a po připojení pouze mikrofonu na prodlužku nataženou z budovy likérky, bez jakéhokoliv nástrojového doprovodu, začal s vámi zpívat? Spousta jiných umělců by z pódia v takové situaci slezla, ale na pódiu stála SONATA ARCTICA :o)
Skupina kolem sympaťáka Tonyho Kakko dělá dobré jméno power metalu letos už dvacátým rokem. A v tom příštím bude tedy naživo i u nás - SONATA ARCTICA je po blues rockové senzaci těchto dnů - po BLUES PILLS - druhým potvrzeným účastníkem XIII. ročníku festivalu.
Je tomu půl roku, co SONATA ARCTICA přišla s osmou řadovkou„Pariah´s Child“ a zanedlouho, ke konci října, nám znova nabídne (dle mnohých) to nejlepší ze své dosavadní diskografie. Debutové album„Ecliptica“, od začátku až do konce plné melodických speed / power metalových šleh, které kapela po 15 letech vydá v nové verzi pod názvem „Ecliptica - Revisited; 15th Anniversary Edition“. Těšme se na ni, stejně jako na zcela speciální show pětice SONATA ARCTICA, exkluzivně na Masters of Rock 2015!

Svátek rockové muziky mnoha žánrů se drží tradice - uskuteční se opět v průběhu druhého prázdninového víkendu (9. - 12. 7. 2015) v areálu Likérky R. Jelínek ve Vizovicích."

 

9.9.2014 (mastersofrock.cz)



Article | Speciální show SONATA ARCTICA na Masters Of Rock • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me