Debut upírů DESIRE FOR SORROW


Dlouho slibovaná deska DESIRE FOR SORROW "At Dawn of Abysmal Ruination" vyjde 20. dubna jako příloha 57. čísla časopisu PAŘÁT

Pařát

 

Už teď se můžete těšit na 11 skladeb, nový merchandise, slavnostní křest alba, nový klip a spoustu dalších koncertů, které zde budeme postupně zveřejňovat.

Tisková zpráva z redakce Pařátu.

Na letošní rok chystáme do Pařátu alba Česko-Slovenských tvrděmetalových kapel, jejichž kořeny ve dvou případech sahají až do 80.let a celkově vzato se jedná o kapely, které si minimálně na tuzemské scéně vydobyly respekt, platí za zavedené a uznávané pojmy.

Tedy až na jednu výjimku, kterou jsou jihočeští DESIRE FOR SORROW. Pokud jste o nich doposud nikdy neslyšeli a máte rádi black metal ve stylu CRADLE OF FILTH 90. let, zkuste jí  na chvíli věnovat pozornost a určitě toho času nebudete litovat. Podobnou (kvalitní) hudbu totiž na české scéně momentálně žádná jiná kapela nedělá, navíc DESIRE FOR SORROW na to, jak krátce hrají, působí skladatelsky velmi vyzrále a podle nás se jedná o velký příslib do budoucna.  

Kapela se zformovala teprve v roce 2009, hned o rok později na sebe upozornili prvním demáčem a v letošním roce nadejde čas pro debutové album „….“, které obsahuje jedenáct skladeb „upírského“ black metalu s velmi stylovým vokálem. „….“ Vydáme přesně 20. dubna v 57. čísle Pařátu za klasicky lehce dostupných 102,- včetně poštovného

21.1.2014 (desire for sorrow)



Article | Debut upírů DESIRE FOR SORROW • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me