Letošní plzeňský Metalfest vystraší kmotr shock rocku ALICE COOPER


"S hrdostí oznamujeme, že na Metalfest Plzeň se nám právě podařilo potvrdit největšího umělce v historii této přehlídky vůbec! Po loňské monstrózní produkci KINGA DIAMONDA" čeká amfiteátr v Lochotíně další velkolepá pódiová show! 

Tím největším lákadlem letošního ročníku festivalu bude koncert muzikanta a zpěváka, který do rocku, hard rocku, heavy metalu dělá přes padesát let. Zavítá k nám legendární ALICE COOPER! Ten díky repertoáru složeného z 26 studiových desek (z nichž je dobrá polovina zlatá, mnohé i platinové) a hlavně výborné, doslova divadelní scéně pobaví snad každého. O tom, že se Alice Cooperovi aktuálně velmi daří a jeho muzika je vyhledávaná a oblíbená svědčí i to, že jeho doposud poslední, rok a půl stará deska (dvojka sólového debutu "Welcome to My Nightmare") je nejúspěšnějším albem v amerických hitparádách od časů "Hey Stoopid" (1991).



Buďte u toho taky, až se v Plzni setmí a Alice Cooper bude v amfiteátru zpívat hity ze zmiňovaných desek, stejně jako šlehy "School´s Out", "No More Mr. Nice Guy", "Poison" nebo "I´ll Bite Your Face Off". Seznam interpretů, kteří tvoří program V. ročníku festivalu, se tedy rozšířil o obrovské jméno amerického rocku / metalu - Alice Cooper - premiérově na Metalfestu! Vstupenku (za cenu pouhých 900,- Kč, platnou max. do konce ledna) si pořiďte přes náš web.

15.1.2014 (www.mastersofrock.cz)



Article | Letošní plzeňský Metalfest vystraší kmotr shock rocku ALICE COOPER • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me