Brutal Assault - odbavení vstupenek, VIP camp a BA afterparty


Loňský ročník Brutal Assaultu negativně poznamenaly problémy při odbavování vstupenek u hlavního vstupu a ve VIP kempu, čehož důsledkem byly mnohahodinové fronty. Jednalo se o naše selhání, za což jsme se hned po festivalu omluvili a pro letošek si dali za cíl vypracovat takový odbavovací systém, který vás i v té největší špičce dokáže dostat do areálu v rozumném časovém intervalu.

Celé odbavení se skládá ze dvou částí. První z nich je ověření pravosti vstupenky přečtením čárového kódu. Tento proces letos podpoří 5x více čteček, které navíc garantují rychlost jedné zkontrolované vstupenky za sekundu. Druhým krokem je pak „opáskování“ návštěvníků, tzn. navléknutí látkového náramku na ruku, předání festivalového programu, pytle a nově také DVD BA 2012, které je v ceně každé celofestivalové vstupenky. Pro „opáskování“ bude nově zřízeno celkem 6 samostatných stanovišť, z nichž každé bude „opáskovávat“ ze dvou směrů. V praxi tedy nabídneme v největší špičce 12 „páskovacích“ míst.

Dalším krokem, jak se vyhnout loňskému lapsu, bude otevření těchto stanovišť již od ÚTERÝ 6.8. od 15:00h. Od této doby bude nonstop možnost pro odbavení vašich vstupenek. POZOR – tato možnost se týká pouze vstupenek zakoupených přes Shindy.cz nebo v kamenných předprodejích. Odbavení vstupenek zakoupených v ticketingových sítích Ticketportal, Ticketpro, Ticketstream nebo Eventim bude možné až od středy od 8:00h ráno.

Druhá informace se týká VIP kempu, který bude nově otevřen o den dříve, a to sice od ÚTERÝ 6.8. od 15:00h! Ve stejný den i čas bude zprovozněno placené parkoviště, které oproti loňsku zvýší svou kapacitu přibližně o 40%.

Poslední informace se vztahuje k oficiální BA afterparty, která bude mít podobu dvou koncertů.

První z nich se odehraje 11.8.2013 v Praze v klubu Modrá Vopice a line-up zatím tvoří: HATEBREED, KATALEPSY, SATURNUS + další jména budou potvrzena. Vstupenka na tento koncert činí 200,- Kč pro ty, kteří se na místě prokáží náramkem z letošního ročníku BA festivalu. Pro ostatní činí cena 600,- Kč. Předprodej vstupenek na tento koncert není.

Letošní BA pak uzavře koncert TRIVIUM a WE BUTTER THE BREAD WITH BUTTER, který proběhne 13.8. v Bratislavě v klubu Randal. Vstupenka pro držitele náramku z BA 2013 bude 10 Eur. Ostatní mohou vstupenky získat v předprodeji v síti Ticketportal za 25 Eur nebo na místě za 25 Eur.

31.7.2013 (www.brutalassault.cz)



Article | Brutal Assault - odbavení vstupenek, VIP camp a BA afterparty • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me