BUTY vystoupí na festivalu Okolo Třeboně


Téměř tříhodinový koncert skupiny BUTY bude patrně největším tahákem multižánrového festivalu Okolo Třeboně 2013. BUTY, pro něž to bude premiéra na této tradiční akci, zahrají písně na přání, které si lidé ve speciálním jukeboxu mohou vybírat. Festival Okolo Třeboně se koná od 28. do 30. června. Pořadatelé věnovali 50 volných vstupenek lidem z Putimi na Písecku, kterou zasáhla červnová povodeň. Novinářům to dnes řekl organizátor festivalu Pavel Barnáš.

 

BUTY vystoupí hned první den festivalu. V sobotu se představí například Jan Budař nebo Vlasta Redl. "Celý letošní festival je tak trochu v moravském duchu," uvedl Barnáš.

Organizátoři zachovali také doprovodné akce. Těmi i letos budou například Běh Járy Cimrmana nebo cyklistický závod se specifickými pravidly, kdy účastníci neznají do poslední chvíle trasu. Pořadatelé opět připravili soutěž pro mladé kapely Houpací kůň nebo Literární koutek, jenž letos nese podtitul Setkání se skvělým českým románem. V pátek mohou lidé vidět hru Divadly Járy Cimrmana Švestka.

Více informací zájemci naleznou na webových stránkách festivalu, jehož program se opět uskuteční především na zámeckém nádvoří.

www.okolotrebone.cz 

17.6.2013 (ctk.cz)



Article | BUTY vystoupí na festivalu Okolo Třeboně • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me