MADE OF HATE - Pathogen (2010)


Když už jsem se do těch Made of Hate pustil, tak to taky dotáhnu. Otvírám si lahváč, nasazuju sluchátka a pouštím před tím asi desetkrát slyšenou a pak jak už to při dnešním náporu muziky bývá, na nějaký čas odloženou fošnu.
A už to jede, krásný kytarový rozjezd. Sakra neslyšel jsem já ho už na albu "Bullet In Your Head"? Naštěstí se skladba s refrénem láme někam jinam a ztrácí svou autentičnost. Pak už si to zase šineme polským maršem a trochu nás překvapí až velmi hymnická "Pathogen", která by se dle mého mohla líbit i příznivcům Sabaton. "False flag" nás vrátí zpět a já začínám tápat, jestli je to dobře, či špatně. Závěrečná "Questions" je jen další pěknou přímočarou věcí. A teď, jak z toho ven?
Made of Hate vydali velmi slušné a silné album a pokud by existovalo samo o sobě bez svého staršího brášky, bylo by minimálně za osm. Takhle se bude muset o nějaké to cukrátko dělit. Přesto neváhejte a poslouchejte, ta deska za to v rámci goteborské školy stojí. Jen se vyvarujte poslouchání obou kotoučků této zajímavé kapely za sebou... 31.1.2011 (steblohaf [7/10])



Article | MADE OF HATE - Pathogen (2010) • Deadzine.eu





© 2024 Deadzine.eu
deadzine[at]proton.me